AKŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİNDEN AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET
03/05/2024 Cuma

Akşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Filiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan’ı ziyaret etti.

Ziyarete Akşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Haber Poligon Genel Yayın Yönetmeni Cemal Filiz’in yanı sıra Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve İstasyon Haber Gazetesi Sahibi Devriş Ahmet Şahin, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Sekreteri ve Anadolu’da Bugün Gazetesi Akşehir Temsilcisi Fatih Özer, Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve Akşehir Postası Gazetesi Muhabiri Mehmet İnce’de katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi olarak Akşehir’de gazetecilerin birliği, beraberliği için çalışmaya gayret ettiklerini belirten Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Filiz, cemiyet ve gazeteciler olarak tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışmalarını sürdürdüklerini, bu kurumların çalışmalarını kamuoyuna duyurmak adına görev yaptıklarını kaydetti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan’da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek Akşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Filiz ve yönetimine başarılar dileyip, Akşehir’deki yerel basının tüm kurumlarının çalışmalarını duyurmada önemli bir rol oynadığını söyledi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi, Akşehir Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki son durum ve yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı istişarede bulunuldu.