AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET
16/01/2023 Pazartesi
HABERE AİT VİDEO

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan ve Meclis Başkanı Avşin Duman, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Akşehir TSO Başkanı Ender Kalkan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Seçim sürecimiz yaklaşık 2 ay sürdü. 2 aylık zaman zarfında. Bir rakibimiz vardı. 13 meclis grubumuzun 11’ini aldık. 26 meclis üyesiyle şu anda grubumuzu temsil etmekteyiz. Sayın Başkanıma teşekkür ziyaretinde bulunduk. 2 dönemdir yönetim kurulu üyeliği yapıyorum. Bu dönem de Başkan olarak geldik. Hiçbir dönem kendinin desteğini eksik hissetmedik. Her zaman desteğini arkamızda hissediyoruz. Onunla birlikte daha güçlü adımlar atmak için ziyaretine geldik. Başkanımın yeni dönemde de aday olduğunu duyduk. Başkanımızın yanındayız”.