KOBİ’LER İÇİN ENERJİ VERİMLİLİĞİ
19/10/2021 Salı

KOBİ’ler için Enerji Verimliliği Çevrimiçi Eğitimi- 21 Ekim 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecektir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye’deki KOBİ’lere yönelik TEBD Enerji Verimliliği Eğitimi; 21 Ekim 2021 tarihinde Türkiye-Avrupa Birliği İş Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından Avrupa Birliği ülkelerindeki deneyimli uzmanlar ile iş birliğinde düzenlenecektir.

Etkinlik, enerji verimliliği konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile Türkiye’deki Odalar için gerçekleştirilen TEBD Enerji Verimliliği Denetimi programının devamı niteliğinde düzenlenecektir. TEBD enerji verimliliği eğitimi; KOBİ'lere enerjinin verimli kullanımından bahsederek nasıl daha rekabetçi konuma gelecekleri konusunda tavsiyelerde bulunacak, enerji verimliliğinin örnekleri, yasal gereklilikleri ve çok daha fazlası gündeme getirilecektir.

Çevrimiçi ve ücretsiz eğitim için başvuru linki aşağıda olup etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simultane çeviri yapılacaktır.

Program:
10.00 – 10.05    Açılış Konuşması
10.05 – 10.10    Enerji Verimliliği Uzman Ekibinin Tanıtılması
10.10 – 11.30    Enerji Verimliliği Hakkında Bilinmesi Gerekenler
  • Enerji kaynaklarımızı neden verimli kullanmalıyız?
  1. Türkiye’nin çıkarları
  2. Yeşil Mutabakat Aksiyon Planı – 2021
  3. Yabancı müşteri isteklerinin değerlendirilmesi
  4. Yasal gereklilikler BTSO tarafından gercekleştirilen enerji verimliliği çalışmaları
  • ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi hakkında bilgilendirme
  • Enerji verimliliği ölçümünün önemi ve uluslararası standartlar ile uyumluluğu (TS EN ISO/IEC 17025)

11.40 – 12.30    Avrupa’da Enerji Verimliliği

Kapsamlı program akışına ulaşmak için tıklayınız.

Katılımlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla.