BAŞKAN MAKASCI’NIN MEVLİT KANDİLİ MESAJI
17/10/2021

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Makascı yayımladığı kutlama mesajında; ”Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin(S.A.V) doğum yıldönümü olan Mevlit Kandilini, idrak etmenin sevinci ve huzuru içerisindeyiz. Böylesine önemli günler manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, hat safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir.

Bu kutlu gece vesilesiyle; Mevlit Kandili’nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.