TURAPEXPO ULUSLARARASI 10. GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ VE ULUSLARARASI 8. TARIM FUARI
15/04/2024 Pazartesi

Sayın Üyemiz;

5 – 6 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul’da Pullman Otel Convention Center’da gerçekleşecektir. Firmaların Arap Ülkelerinde Ticaretini geliştirmesinde, büyük fayda sağlayacak bu organizasyonda sizleri de aramızda görmek isteriz. Organizasyonumuzla ilgili ücret bilgisi ve stand alanına aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Organizasyona katılan firmalara, Sanal Fuarımızda 12 ay ücretsiz yer verilerek, Arap ülkelerindeki firmalarla bağlantı kurmaları kolaylaştırılacaktır. Böylece firmalar sadece 3 gün ile sınırlı kalmayıp 12 ay boyunca Arap Ülkelerindeki portföyümüzden yararlanabileceklerdir. Arap Ülkelerinde belirtiğimiz sektörle ilgili 10.000 üzerinde Arap firmasıyla temas kurulmakta, bunlardan 1.500 üzeri firmanın organizasyonumuza katılımı sağlanmaktadır.

Sanal Fuarımıza ve organizasyonlarımızda yer alan katılımcılarımıza www.connectanatolia.com  adresinden ulaşabilirsiniz. Tüm organizasyonlarla ilgili bilgilere ve görsellere de www.turabexpo.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Alım heyeti ve yatırımcı getirilecek Başlıca Ülkeler; Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Cibuti, Fas, Filistin, Irak, Katar, Komor Adaları, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Moritanya, Somali, Suudi Arabistan, Sudan, Suriye, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen ve Türk Cumhuriyetlerdir. Toplamda Arap Ülkelerinden 1.500 Üzerinde Firmanın getirilmesi organize edilmektedir. Toplamda Türk Cumhuriyetlerinden 250 Üzerinde Firmanın getirilmesi organize edilmektedir.

Tüm Organizasyonlarımız ve Hizmetlerimiz, Arap Ülkelerinde güçlü bir alt yapıya sahip olan, Türk-Arap Ülkeleri İş birliği Derneği desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Alım Heyeti getirilen ülkelerdeki danışmanlarımız, yaptığınız ticari bağlantıların takibini yapılabilecek, yeni bağlantılar kurmanıza aracılık edilebilecektir.
Organizasyon sonrası da danışmanlarımız aracılığıyla firmanızın yurtdışında gelişiminde faydalı olacaktır.

Gelecek olan firmalar, Türkiye’den alım yapmayı, Türkiye’de yatırım yapmayı, ortaklıklar kurmayı planlayan firmalardır. Katılımınız ile birlikte yurtdışından alıcı heyetlere firmanız hakkında bilgiler verilmektedir.

Bilgilerinize  sunulur

Ayrıntılı Bilgi için: