TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI 2023
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI 2023
Tümünü İncele

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender KALKAN; Birlik Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet YILMAZ Başkanlığında, Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Mehmet ŞİMŞEK, Ticaret Bakanı Sn. Prof. Dr. Ömer BOLAT, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN, Tarım ve Orman Bakanı Sn. İbrahim YUMAKLI, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih KACIR, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Alpaslan BAYRAKTAR ile TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Oda/Borsa Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen "Türkiye Ekonomi Şurası"na katıldı.

6 saat süren faydalı, katılımlı ve çözüm odaklı toplantıda ana gündem finansmana erişim olmak üzere reel sektörün sıkıntı, talep ve önerileri, il/ilçelerdeki beklentileri görüşüldü.