KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGE GEÇİŞ VE ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ TETKİKİ
17/08/2018 Cuma

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda(AKTSO), TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Geçiş Tetkiki ve Şikayet Yönetim Sistemi Belgelendirme denetimi gerçekleştirdi.

Yapılan denetimde Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2012 yılından bu yana sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamalarını detaylı olarak yeni tetkik kriterlerine göre incelendi. Mevcut uygulamaların yanı sıra üyelerimize sunulan hizmetin kalitesinin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerinde ele alındığı Kalite Yönetim Sistemi Belge Geçiş ve Şikayet Yönetim Sistemi denetimi Konya TSE İl Koordinatörlüğü Uzmanları Kerim PARLAK (BTG) ve Mustafa Tıkansak (TG) tarafından yapıldı.