YÖRESEL PEYNİRLER KARS BULUŞMASI 2019
10/09/2019 Salı

Serhat Kalkınma Ajansı, Kars Valiliği ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 27-28 Eylül 2019 tarihleri arasında Kars il merkezinde Yöresel Peynirler Kars Buluşması 2019 etkinliği gerçekleştirilecektir. Türkiye genelindeki yöresel peynir üreticilerinin bir araya geleceği bu organizasyon sektörel buluşma imkânı sunacağı belirtilmektedir.

“Yöresel Peynirler Kars Buluşması 2019” organizasyonu kapsamında kurulacak olan çadır ve stantların bedeli ile konaklamaları Serhat Kalkınma Ajansı, Kars Valiliği ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanacağı bilgisi paylaşılmıştır. Her ilden bir firmanın seçilerek iletilmesini talep etmektedirler. Bu neden dolayı başvurular arasından Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kura yolu ile belirlenecek bir firmanın bilgileri Serhat Kalkınma Ajansı’na gönderilecektir. Söz konusu organizasyona katılmak isteyen yöresel peynir üreticilerimizin 13.09.2019 Cuma mesai bitimine kadar konyaydo@mevka.org.tr adresine mail gönderme yoluyla başvuru yapmaları rica olunur.