MALTA İLE TİCARET VE İŞBİRLİĞİ KONULARINDA GÖRÜŞ ÖNERİLERİ
28/01/2022 Cuma

TOBB’den iletilen yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına atıfla, Türkiye-Malta II. Dönem Ticari ve Ekonomik İşbirliği Komitesi (JETCO) Toplantısı'nın 25 Şubat 2022 tarihinde İstanbul'da düzenlenmesi planlandığı belirtilerek, söz konusu toplantının hazırlıkları kapsamında Odaların görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili bir bilgi notu hazırlandığı bildirilmektedir.

Bu çerçevede, ilgili toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Malta ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konularda görüş bildirmek isteyen üyelerimizin görüşlerini 2 Şubat 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar bilgi@aksehirtso.org.tr e-posta adresine iletmelerini rica ederiz.