ULAŞTIRMA ELEKTRONİK TAKİP VE DENETİM SİSTEMİ (U-ETDS) BÖLGESEL SEMİNERLERİ
17/06/2021 Perşembe

Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde ve Birliğimiz ev sahipliğinde bölgesel elektronik toplantılar düzenlenmesi planlanmıştır.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Karayolu Taşıma Yönetmeliği çerçevesinde adlarına C2, C3, K1, K3, L1, L2, N1, N2, R1, R2, M1, M2, P1, P2, T1 ve/veya T2 yetki belgesi düzenlenmiş firmaların, faaliyetlerine ilişkin bilgilerini Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemine (U-ETDS), elektronik olarak eklemeleri/iletmeleri zorunlulukları kapsamında Birliğimiz üyesi gerçek ve tüzel kişilerin bilgilendirilmesi amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde ve Birliğimiz ev sahipliğinde bölgesel elektronik toplantılar düzenlenmesi planlanmıştır.

Planlanan toplantılar webinar şeklinde gerçekleştirilecek olup, katılımcılar soruları ile görüş ve önerilerini hem sistem üzerinden mesaj yazmak suretiyle iletebilecek, hem de sistem üzerinden söz isteyip sözlü olarak iletebileceklerdir. Bahsi geçen konuda hazırlanan seminer planı ve toplantı linkleri ekte sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

1.09.2021