KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY, AKŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ
25/09/2020 Cuma

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akşehir Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı,  AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çakır Buğra, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Halil Murat İmre, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kurt ve Bölge Müdürü Murat Balaman tarafından ağırlanan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Organize Sanayi Bölgesindeki sanayiciler ile bir araya geldi.

Sanayicilerle buluşmasının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Altay, 1.537.258 metrekare alan üzerine kurulu Akşehir Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren sanayici ve çalışan kardeşlerimizle birlikteyiz. Akşehir’in ekonomi ve istihdamına katkı sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı.

Başkan Altay sözlerinin devamında; ”Akşehir potansiyeli yüksek bir ilçemiz. Özellikle ziyaret ettiğimiz sanayi bölgesi, gelişme alanlarının planlanması, ileride OSB adına, üretim adına çok iyi şeyler olacağının işareti" diye konuştu.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, “Sanayicimiz ve bizlere her konuda yardımlarını esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederim.” dedi.