AKŞEHİR TSO BAŞKANI AHMET EMİN MAKASCI 2020 YILI TOBB NEFES KREDİSİNİN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE SUNULDUĞUNU AÇIKLADI
29/04/2020 Çarşamba

Üye işletmelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla birliğimiz tarafından geçmiş dönemlerde Odamızın da katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilen Nefes Kredisi 27 Nisan 2020 tarihinde Denizbank ve Kredi Garanti Fonu ile birlikte tekrar hayata geçirilmiştir.

Bu kapsamda Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri 50.000 TL KGF destekli 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz,2021 yılı 12 ay eşit taksitli toplam 20 ay vadeli % 7,5 Faiz oranı ile Nefes Kredisi kullanabileceklerdir. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihtiyaç duyan bütün üyelerimizin taleplerini karşılamaya yetecek kadar finansman altyapısı tarafımızca sağlanmıştır.

İlgili süreç Odamız ile Denizbank Akşehir Şube Müdürü Sedat Çilingir arasında tamamlanmış olup Odamız üyeleri Nefes kredisinden yararlanabileceklerdir. Başvurular Denizbank Akşehir –Yunak Şubesi tarafından alınacak olup bütün üyelerimize duyurulur.