MEVKA(MEVLANA KALKINMA AJANSI ) KAYS BAŞVURU İŞLEMLERİ EĞİTİMİ
10/02/2015 Salı
MEVKA(MEVLANA KALKINMA AJANSI ) KAYS  BAŞVURU İŞLEMLERİ EĞİTİMİ

Bilindiği gibi Mevlana Kalkınma Ajansı , 2015 yılı Mali destek  proğramı daha önceden  Proje teklif çağrıları yapılmıştır. Bu  eğitimle  potansiyel başvuru sahip ve ortaklarına  kalkınma uzmanları  Fatih YALÇIN  ve  Mücahit KINALI  tarafından  proje hazırlama eğitimi verilecektir. Eğitimler Akşehir  Ticaret Odası ile ortaklaşa verilecektir. Eğitimler  11.02.2015  tarihinde saat 10.30  da Akşehir  Ticaret ve Sanayi  Odası Eğitim salonunda  başlayacak ve iki gün sürecektir.

Akşehir Ticaret ve sanayi Odası olarak üyelerimiz ve  Kar amacı Gütmeyen  belediyeler  üniversiteler İl özel idaresi Kooperatifler  eğitimlere katılarak  MEVKA  nın  sağladığı  mali desteklere müracaat ederek faydalanmaları sağlanacaktır.