2015 Yılı Projeleri

AKŞEHİR BİR MİLYON KİTABA KOŞUYOR
Akşehir Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından alınan 15 bin lira değerindeki 2 bin 376 adet kitap, okullara dağıtılmak üzere Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

AKŞEHİR TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI
Başkan Çiftci yüksek lisans  öğrencilerinin öğrenimlerini devam ettirirken Konya ya gitmek zorunda kaldıkları; maddi ve zaman açısından  çok zorlandıklarını  gördük. Akşehir Ticaret  ve Sanayi Odası olarak konuya gerekli hassasiyeti göstererek  girişimlerde bulunduk.

Bu konuda desteklerini esirgemeyen ve her aşamada yanımızda olan Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu İdareci ve çalışanlarına Akşehir adına müteşekkiriz. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal  Çiftci, Akşehir’de Yüksek Lisans programının devamlılığı için 20/01/2015 saat 14:00 Rektörlük makamında protokol imzalamışlardır.