30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI
Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir.

Bizler de emanet aldığımız vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik beraberlik içinde çalışmaya devam etmeliyiz.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve dua ile gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü vesilesiyle tüm halkımızın ve üyelerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Saygılarımla.
DİĞER MESAJLAR