TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI TAM GAZ DEVAM EDİYOR
19/02/2021 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü işbirliği kapsamında Akşehir‘de başlatılan Tezsiz Yüksek Lisans Programı yeni öğretim döneminde de devam etmektedir. Online ve hafta sonları yapılacak olan Tezsiz Yüksek Lisans Programına ön başvuruda bulunmak için Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına müracaat edebilirsiniz.

İşletme Anabilim Dalı Yönetim Organizasyon programı için yeni dönem ön başvurular başlamış olup Tezsiz Yüksek Lisans Programına Açıköğretim Fakültesi mezunları dahil tüm lisans mezunları başvuruda bulunabileceklerdir. 3 dönem olarak devam edecek olan Tezsiz Yüksek Lisans kendisini geliştirecekler için bir fırsat olacaktır.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin MAKASCI: Girişimlerimiz sonucunda geçen dönem başlatmış olduğumuz Akşehir’de Tezsiz Yüksek Lisans programına 73 kişi müracaat etmiş olup 40 kişinin başvurusu kabul edilmiştir.Yaşadığımız çağ bilgi çağı olarak nitelendirilmektedir. Bilgi çağı ile birlikte hayat boyu kesintisiz eğitim ve öğrenme yaygınlaşmış, farklı tarzda düşünme, çalışma ve bu bağlamda kariyer, çalışma hayatının temel kavramlarından biri haline gelmiştir. Bu ihtiyaca binaen Hemşehrilerimiz ve Üyelerimiz için gerçekleştirdiğimiz hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz. Yeni kayıt dönemi hakkında bilgi ve ön başvurular 12 Mart 2021 Cuma gününe kadar Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına şahsen veya Odamız 0332-813 38 27 numaralı telefonundan mesai saatleri içerisinde yapabilirsiniz.