TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI
23/07/2020 Perşembe

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü işbirliği kapsamında Akşehir ‘de Tezsiz Yüksek Lisans programı açılması planlanmaktadır.

İşletme Anabilim Dalı Yönetim Organizasyon programında açılması düşünülen Tezsiz Yüksek Lisans ‘a  Açıköğretim Fakültesi  mezunları dahil tüm lisans mezunları başvuruda bulunabilirler. 3 dönem olarak devam edecek olan Tezsiz Yüksek Lisans kendisini geliştirecekler  için bir fırsat olacaktır.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin MAKASCI,  girişimlerimiz sonucunda tekrar Akşehir’de Tezsiz  Yüksek Lisans programı inşallah başlayacaktır.  Hemşehrilerimiz  ve Üyelerimizi Bu hizmetten faydalanmaya davet ediyoruz. Çağımızın bilgi çağı olduğunu belirten  Makascı , Kendini geliştirmenin yaşı  zamanı olmadığını belirtti. Yeni kayıt döneminde Akşehir ‘de Tezsiz Yüksek Lisans Programı  Yönetim-Organizasyon  için talep toplamaya başladıklarını söyledi.

Başkan MAKASCI , Ön başvuruların 14 Ağustos 2020 tarihine kadar Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına yapılacaktır.