AKŞEHİR TSO DAN SANAL ORTAMDA EĞİTİME DEVAM
24/06/2020 Çarşamba

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, 2020 yılında üyelerimiz için planlanan eğitimlerin pandemiden dolayı zamanında gerçekleştirilemediğini açıkladı. Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği ve Ticaret Bakanlığımızın ortaklaşa çalışmalarıyla eğitim, seminer ve uzman buluşmaları konusunda pandemi sürecinde yeni normalleşmenin başladığı bir döneme girmiş bulunmaktayız.

Üyelerimizin yeni normalde ileriye dönük planlarını yapmaları adına sanal ortamda eğitim, seminer, uzman buluşmaları ve Ticaret Müşavirleriyle sanal ortam buluşma programları hazırlanmaya başlandığı belirtti.

Eğitimlerimiz sanal ortamda Kredi Garanti Fonu Destekleri, Girişimcilik Sohbetleri, E-Ticarete Giriş, Alacak Sigortası, E-Ticarette Genel Kavramlar eğitimlerinin yanı sıra Ticaret Müşavirlerimizle elektronik sohbetler ile üyelerimize sanal eğitim ve uzman bilgisi sağladık.

Başkan Ahmet Emin Makascı; firmalarımızı 25-26 Haziran 2020 tarihlerinde saat 14:00-17:00 saatleri arasında online zoom webinar programı ile Ticaret Bakanlığı uzmanlarının anlatımları ve sunumlarıyla gerçekleştirilecek olan Online Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine tüm üyeleri ve dış ticaret yapan firma temsilcilerini davet etti.

25-26 Haziran yapılacak olan eğitimin Webinar bağlantı linkleri ve numaraları aşağıda yer almaktadır.

25-26 Haziran tarihlerinde saat 14:00-17:00 saatleri arasında Ticaret Bakanlığı organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan Online Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Programı :

25/06/2020 Perşembe Saat 14:00

- İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları
- İhracatta Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları

Webinar Bağlantı Adresi :https://us02web.zoom.us/j/88351018982
Webinar ID : 88351018982

26/06/2020 Cuma Saat 14:00

- Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları
- E- Ticaret / E- İhracat Uygulamaları

Webinar Bağlantı Adresi :https://us02web.zoom.us/j/87015495312
Webinar ID : 87015495312

Üyelerimiz web sitemizdeki duyuruları takip ederek yeni yapılacak eğitimlere katılmalarını arzu ettiklerini ifade etti.