AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE AKŞEHİR BELEDİYESİ KONYA TANITIM GÜNLERİ İÇİN İSTANBULDA
10/12/2019 Salı

12 Aralık – 15 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da bulunan fuar alanında 5.si düzenlenen Konya Tanıtım Günlerine Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Belediyesinin ortaklaşa açacağı stantta katılacaktır.

Konya ve ilçelerinin katılımı ile gerçekleşen Konya Tanıtım Günleri her ilçenin tarihi turistik ve kültürel değerlenin tanıtıldığı bir platform olarak 12-15 Aralık ta Yenikapıda gerçekleşecektir. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleri ile kalabalık bir katılımla ilçemizi İstanbul’da temsil edeceklerini ifade ettiler. Hem şehirlilerimizin ve İstanbul halkının 15 Aralık 2019 Pazar gününe kadar sürecek olan Konya Tanıtım Günlerinde stanttımıza davet ettiler.