BAŞKAN MAKASCI’NIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
08/11/2019 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Bir Mevlid Kandili gecesine daha kavuşmanın mutluluğunu ve şükrünü yaşıyoruz. Kandiller bizleri bir arada tutan, bağlarımızı güçlendiren kutsal günlerimiz, günlük hayatın telaşından uzaklaşıp paylaşımlarınızı yoğun yaşadığımız, dayanışma ve birlikteliklerimizi daha da arttırdığımız önemli günlerdir. Sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, kederler de paylaşıldıkça hafifler. Böylesine önemli günler manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, hat safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın ve üyelerimizin Mevlid Kandili’ni kutlar, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.