5.KİTAP FUARI TÖRENLE AÇILDI
25/04/2019 Perşembe

Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimevi Organizasyon işbirliği ile Akşehir’de Kitap Fuarı açılışı Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonunda yapılan tören ile gerçekleştirildi.Açılış törenine Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir TSO Yön. Kur. Bşk. Yard. Mustafa Yaşar Özden, Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu, Kızılay Şubesi Başkanı Yalın Sümer, İlçe Siyasi Parti Başkanları ve Daire müdürleri ile davetliler katıldı.

Açılışa saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol açılış konuşmaları ve Akşehir halk oyunları gösterisi ile devam edildi. Öğrencilere kitaplardan daha indirimli yararlanmaları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu’na Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından hediye çeki takdim edildi. Öğrencileri kitap okuma alışkanlığına teşvik amaçlı ve öğrencilere dağıtılmak üzere Kitap Fuarının bulunduğu Salon önündeki bahçede bulunan ağaç dallarına takılan bez çantalar öğrenciler tarafından toplandı.

Akşehir Protokolünün 5. Kitap Fuarının açılış kurdelesini kesmesinin ardından Kitap Fuarında bulunan stantlar ziyarete açıldı. Yüzlerce yayınevinin binlerce kitapla katıldığı seçkin 16 yazarın da imza günleri düzenlenecek olan Akşehir 5.Kitap Fuarının 4 Mayıs 2019 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacaktır.