AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ZİYA ALTUNYALDIZ ‘NIN AKŞEHİR TSO ZİYARETİ
10/09/2018 Pazartesi

Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Ak Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Torun, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Akparti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve partililer ile birlikte Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.

Akşehir TSO Yön. Kur. Bşk. Ahmet Emin Makascı; Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’ya, Akşehir Akparti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ülkemizin ve Akşehir’imizin ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bölgenin sosyo ekonomik sorunları hakkında bilgi vererek sayın vekilimizden destek taleplerimiz olmuştur.  Sayın vekilimiz her zaman siz değerli iş adamlarının yatırımlarının kolaylaştırılması ve bürokratik engellerin kaldırılması için her türlü desteği vereceğini ifade etti. Bizde her türlü sıkıntıda kendisini rahatsız edeceğimizi ifade ettik.