AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINA ŞENLİK DAVETİ
05/07/2018 Perşembe

Geleneksel 59. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, Dellal’ın şenliğe daveti ile başladı.

Davul çalarak Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına gelen Dellal’ler, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan vekilleri Mustafa Yaşar Özden, Tacettin Akkuş, Mithat Teker ve Serkan Şahin’den bahşiş alarak davul çaldırttılar. Dellal’lar Akşehir’in cadde ve sokaklarını gezerek; halkı etkinliklere çağırırken, İlçe Protokolü’nü de makamlarında ziyaret ettiler.

59. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliğinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temennisinde bulunan Başkan vekilleri “Akşehir’imizin kültürünün tanıtımı ve Nasreddin Hoca’mızı en güzel şekilde anmak için şenliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.