AKTSO BAŞKANI AHMET EMİN MAKASCI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
14/06/2018 Perşembe

Mübarek Ramazan Ayı’nın ardından kavuştuğumuz bayram günleri, sevince, umuda ve kardeşliğe dair duygularımızı büyüten, aileleri bir araya getiren İslam dininin en özel günlerindendir.

Bu özel günleri sevgiyi çoğaltmak ve hayata yayabilmek adına bir fırsat olarak görmeliyiz. Hayatın her noktasın da sevgiyi, kardeşliği, yardımlaşmayı, birlikte iş yapma kültürünü hayatımıza yansıtabildiğimiz ölçüde refah, huzur, mutluluk dolu bir geleceğe yürüme imkânına kavuşuruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası(AKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, Bayramların sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, paylaşmanın, milli ve manevi değerlerin öneminin daha derinden hissedildiği müstesna günler olduğunu belirterek, "Üyelerimizin, ülkemizin, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve huzur diliyorum" dedi.