AKTSO BAŞKANI AHMET EMİN MAKASCI KOBİ POLİTİKALARI KURULUNA SEÇİLDİ
31/05/2018 Perşembe

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, TOBB KOBİ Politikaları Kurulu üyeliğine seçildi.

TOBB 74. Genel Kurulundan sonra oluşturulan KOBİ Politikaları Kuruluna Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı seçilmiştir. KOBİ Politikaları Kurulu üyeleri; Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy,: Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz, Bayındır Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanır, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aslan’ın katılımı ile 25 Mayıs 2018 tarihinde Ankara da TOBB’de ilk toplantısını gerçekleştirdi.

KOBİ Politikaları Kurulu’nun KOBİ'lere destek sağlamak ve yatırımlarını güçlendirmek amacıyla oluşturulduğunu ifade eden KOBİ Politikaları Kurulu Üyesi Makascı; “Kobilerimiz ülke ekonomisinin can damarıdır. TOBB bünyesinde büyük önem taşıyan Kobi Politikalar Kurulu ile Kobilerimizin sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz. Kobi Politikalar Kuruluna seçilmemde şahsımı gösterilen teveccüh le bizleri onurlandıran TOBB’nin Değerli Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odamıza yakışır şekilde çalışmalar yapmak için tüm gücümüzle Çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.