AKŞEHİR TSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ ETKİNLİKLERİ YOĞUN KATILIMLARLA GERÇEKLEŞTİ
25/05/2018 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı ve Meclis Üyelerinin hazır bulundukları iftar yemekleri Akşehir, Çeltik, Tuzlukçu ve Yunak bölgelerinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen iftar programına Akşehir, Çeltik Tuzlukçu ve Yunaktan mülki erkan, siyasi ve sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız, üyeler ve yöre halkı katıldı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı; hizmet alanımız içerisinde yer alan Yunak ilçemizde Yunak Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni ile iftar yemeği aynı güne denk getirildiğini belirtti. Ayrıca Yunak ilçemize gelen öğrenci velileri ve üyelerimizi birlikte ağırlamaktan da mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başkan Makascı: Birlik ve beraberliğimizin müstesna günleri olan Ramazan Ayı içerisinde davetimize icabet eden Akşehir, Çeltik, Tuzlukçu ve Yunak bölgelerimizdeki mülki erkana, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, üyelerimize ve iftar yemeği davetimize icabet eden tüm misafirlerimize katılımları için teşekkür eder ve şükranlarımızı sunarız.