EĞİTİM YARDIMI
05/10/2017 Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na gönderilen 35 bin TL tutarındaki eğitim yardımından 25 bin TL lik kısmı çek olarak Akşehir Kaymakamlığına teslim edildi. Geri kalanı 10 bin TL lık kısmı ise Odamız tarafından daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

05.10.2017 günü saat 11.00’de Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, Yön. Kur. Bşk. Yard. Faruk Başoğlu, Genel Sekreter Filiz Tuna’dan oluşan heyet, Kaymakam Mehmet Türk’ü ziyaret ederek, Oda olarak hazırlanan eğitime destek çekini Kaymakam Mehmet Türk’e teslim ettiler. Kaymakam Mehmet Türk de verilen çeki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu’na teslim etti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek vereceklerini ve ayrıca eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Kaymakam Mehmet Türk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Hedefimiz Akşehir de huzurlu, güvenli ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmektir. Kaymakamlık olarak ilçemizde eğitim öğretim gören öğrencilerimize toplamda 126 bin tutarında nakdi, eğitim materyali yardımında bulunduk. 2017-2018 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim.