TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖN BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR
30.06.2017 Cuma
(Tezsiz Yüksek Lisans 2017-2018 Dönemi)

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan Akşehir’de Tezsiz Yüksek Lisans Programı devam etmektedir. Bugüne kadar yaklaşık 150 ilgilinin mezun olduğu 50 civarında öğrencinin yüksek lisans öğrenimine devam ettiği sistem verimli şekilde devam etmektedir.

Akşehir’de verilen bu önemli hizmetten yeni dönemde de faydalanmak isteyenler için başvurular açılmıştır.

Tezsiz Yüksek Lisans 2017-2018 Dönemi ön başvuruları Odamıza 14 Temmuz 2017 mesai bitimine kadar yapılabilecek ve Tezsiz Yüksek Lisans Programına Açıköğretim dahil tüm lisans mezunları başvuruda bulunabilecektir.

Selçuk Üniversitesi tarafından yapılan değişiklik nedeniyle kesin kayıtlar 24-28 Temmuz 2017 tarihleri arasına alınacağından adayların mağduriyet yaşamamaları için son başvuru tarihi olan 14 Temmuz 2017 tarihine kadar Odamıza ön kayıt yaptırmaları önemle duyurulur.