AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMETTE SEVİYESİNİ YÜKSELTTİ
27.02.2017 Pazartesi
AKŞEHİR TSO 5 YILDIZ SERTİFİKASINI YENİLEDİ C SEVİYESİNDEN B SEVİYESİNE YÜKSELTTİ

Kalite standardını artırarak üst noktalara doğru hızla ilerleyen Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, “5 Yıldızlı Oda” unvanını yeniledi. C seviyesindeki Odamızın kalite standartlarını yükselterek B seviyesine ulaşmıştır. Ankara’da yapılan sertifika törenine Akşehir TSO Yönetim Kurulu, Meclisi, Genel Sekreteri, Akreditasyon Sorumlusu ve Yerel Basınımızın Temsilcileri katıldı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÇİFTCİ ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 9.Dönem Belge Yenileme ve 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Törenine katılmak üzere Ankara’ya gitti. Ankara’daki program TOBB kulelerindeki konferans salonunda Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKCİ, TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve ilgililerin katılımı ile gerçekleşti. Törende, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ile ilgili koşulları oluşturarak Odanın işleyişinde yenilikler yapan Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına “5 Yıldızlı Oda” unvanı yenileyerek seviyesini yükseltti.

Başkan ÇİFTCİ: “Üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesini en yüksek seviyede vermeye devam edeceğiz.” Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Başkanı Erdal ÇİFTCİ, belge hakkında bilgi vererek, 2013 yılında Akredite olan Odamız yapılan denetimler sonucu Belge yenilemeyi tamamlayarak C seviyesinden B seviyesine yükseltmiştir. Oda ve borsalar içerisinde seviyesini yükselten tek Oda Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olmuştur. Akreditasyon çalışmaları kapsamında yoğun çaba sarf eden Genel Sekreterimize, Personellerimize, Akreditasyon İzleme Komitesine, Yönetim Kuruluna ve Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Odamızın üyelerine verdiği hizmetin kalitesini artırma çalışmalarımızın sonucu olarak bugün C seviyesinde olan Odamızın B seviyesine yükselterek hizmet kalitemizi yukarılara çekmenin başarısından dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Akreditasyon bir kuruluşun verdiği hizmet kalitesinin, sürekliliğinin ve sürekli gelişme sağlayarak üye ve tüm paydaşlarına fayda temelinde katkı sağladığının tescilidir. Bu sistemin amacı Odalarımız ve Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi Oda/Borsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığını ve hizmet türlerinin arttırılması hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda/Borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması ve bu sayede Türk Oda/Borsa sisteminin Avrupa Oda/Borsa sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Görev ve sorumluluklarımızın artmış olduğu bilinci ile verdiğimiz hizmet kalitesini her geçen gün artırarak Odamızın iş dünyası ve Oda/Borsalar nezdinde ki yerini sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Törene Başkan ÇİFTCİ’nin yanı sıra AKTSO Meclis Başkanı Yusuf İzzettin Yayla, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve AKTSO Genel Sekreteri Filiz Tuna katıldı.